вторник, 7 септември 2010 г.

Писмо на майка блондинка към дъщеря й - блондинка.

Е, приятели, празникът отшумя и ние пак ...нали така...на работа...Ама трудно се почва след 3 дни трапези, мезелъци и разни други за притикване на твърда храна...течности де...с градуси...едни такива...почнеш ли ги спирка нямаааа...

Предлагам ви за сутрешното кафе и раздигане на махмурлука да се зачетете в тези редове...може и да се оправите,то човек не знае от какво ще му мине, нЪл тъй..
Но преди това да благодарим на автора!


"Здравей, скъпа дъще!

Ако получиш това писмо, значи е пристигнало при теб. Ако не го получиш, обади ми се и ще ти го напиша пак. Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо.
Времето тук е хубаво. Миналата седмица валя само два пъти: веднъж в началото на седмицата валя три дни и към края на седмицата валя още четири дни. Между другото за онова палтенце, което искаше, чичо ти Васко каза, че ще дойде много тежко за колет с тия големи масивни копчета, та за това ги отрязах. Заший си ги обратно,сложила съм ги в десния джоб на палтенцето. Баща ти си намери нова работа.Сега под него са 500 човека! Коси тревата на гробищата.
Сестра ти Сийка наскоро се омъжи и чака дете. Още не знаем какъв пол ще е бебето, така че засега не мога да ти кажа, чичо или леля ще ставаш. Ако е момиче,сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама.
С брат ти Тони наскоро се случи интересна случка: затвори си колата, а ключовете останаха вътре. Наложи му се да се върне пеша до вкъщи (10 километра!), за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем от колата.
Ако случайно срещнеш леля си Юлия, предай й поздрави от мен. Ако не я срещнеш, нищо не й казвай.

Мама P.S. : Исках да ти пратя малко пари, обаче вече залепих пощенския плик.

А какъв е отговора....изчакайте до утре...

Няма коментари:

Публикуване на коментар